Αίθουσες Τοκετών

Η μαιευτική – γυναικολογική κλινική Ο Ιπποκράτης διαθέτει 4 σύγχρονες αίθουσες ωδινών μέσα στις οποίες γίνεται και ο τοκετός, 2 άρτια εξοπλισμένους χώρους άσηπτων χειρουργικών αιθουσών στους οποίους πραγματοποιούνται γυναικολογικά και ενδοσκοπικά χειρουργεία καθώς και 2 χώρους σηπτικών χειρουργείων για μικρές γυναικολογικές επεμβάσεις βραχείας νοσηλείας.

Την κλινική μας στελεχώνουν εξαιρετικοί έμπειροι ιατροί, πεπειραμένοι αναισθησιολόγοι και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.Έτσι πραγματοποιούνται στους χώρους της με ασφάλεια τα περισσότερα είδη επεμβάσεων. Η κάθε αίθουσα τοκετού είναι εξοπλισμένη με καρδιοτοκογράφο για παρακολούθηση του εμβρύου, αναισθησιολογικό μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών, παροχή οξυγόνου, τηλεόραση, ειδικό φωτισμό για τη δημιουργία χαλαρωτικού περιβάλλοντος, αυτόνομο σύστημα κλιματισμού, ειδικό ηλεκτρικό ρυθμιζόμενο κρεβάτι, μονάδα ανάνηψης νεογνών με πλήρη εξοπλισμό.

Κατά την παραμονή σας στην αίθουσα τοκετών μπορεί να παραβρίσκεται ο σύζυγός σας ή άλλο άτομο της επιλογής σας και οι υπόλοιποι συγγενείς θα περιμένουν στο σαλόνι της κλινικής. Απαγορεύεται ο συνωστισμός στις αίθουσες: παρακαλούμε υπακούτε στις συστάσεις του προσωπικού για σεβασμό των νοσηλευομένων, την ύπαρξη διακριτικότητας και την διατήρηση της τάξης των χειρουργείων.