Έξοδος από τη Κλινική

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΚΕΤΟ?

Την ημέρα εξόδου από την κλινική, θα σας επισκεφτεί ο θεράποντας ιατρός σας ο οποίος θα σας δώσει τις απαραίτητες ιατροφαρμακευτικές οδηγίες για την μετεγχειρητική σας πορεία ή την ανάρρωση σας μετά τον τοκετό.
Ο παιδίατρος αφού πρώτα εξετάσει το μωρό σας θα δώσει και αυτός την έγκρισή του για την έξοδο του νεογνού από το μαιευτήριο.
Επίσης θα σας ενημερώσει για το πώς θα περιποιείστε το μωρό σας στο σπίτι και θα σας δώσει τη λίστα με το τι θα χρειαστείτε για το μωρό τις πρώτες μέρες. Το προσωπικό της κλινικής μας πριν την αναχώρησή σας θα κάνει την απαραίτητη αιμοληψία στο νεογνό για τις εξετάσεις του για μεταβολικά νοσήματα (προληπτικός έλεγχος νεογνών- Guthrie test).
Επίσης θα σας ζητηθεί μια αλλαξιά ρουχαλάκια ώστε να παραλάβετε το μικρό σας έτοιμο και καθαρό. Όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν πριν την έξοδο να έρθουν στον ειδικό θάλαμο νεογνών και να δουν από κοντά την περιποίηση του μωρού τους (λουτρό, λούσιμο, περιποίηση ομφαλού κτλ) , να πάρουν συμβουλές από το προσωπικό και να λύσουν τυχόν απορίες τους.

Αγαπητοί γονείς: Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειά σας!